AKTUELNO

Obezbeđenje reagovalo.

Dok su pojedini ukućani razgovarali u Beloj kući, dogodila se žestoka svađa koja je raspametila sve prisutne.

Naime, Marija Ana Smiljanić ušla je u kupatilo kako bi završila svoj ritual pred spavanje, ali je Filip Đukić ušao za njom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niko nije mogao da pretpostavi šta se unutra dešava, dok se odjednom nije čulo lupanje i urlanje. Marija Ana je iscenirala situaciju, kao da je on kriv zbog pada grejalice i povrede njenog palca. Filipa je to toliko izbacilo iz takta da je istog trenutka tražio kamere , a uz to je vređao na najgori mogući način.

Kamere su sve zabeležile, ku*ko! Mamu ti je*em smrdljivu, zažalićeš zbog ovoga, kunem ti se! Samu si sebe udarila u palac, ku*vetino jedna!  - ponavljao je Filip.

Ukućani su toliko vikali jedno na drugo, da je obezbeđenje odmah odreagovalo na ove napade, a Filip je na kratko napustio Belu kuću dok se situacija u potpunosti nije primirila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sanja Stanković je bila preplašena zbog svađe koja ju je probudila iz sna, pa je pitala Mariju Anu šta se tačno dogodilo i zamerila joj je što nemaju obzira prema pojedincima koji su u tom trenutku zaspali.

Brate, videli ste i sami koliko me smarao da idemo u pab i onda je došao u kupatilo za mnom, ja sam mu rekla da ne želim da pričam dok ne prizna ono što je trebao da prizna! I on je bacio grejalicu i posvađali smo se - rekla je Marija Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niko nije mogao da poveruje šta se dogodilo, a kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'